Quantcast
Channel: وبلاگ یک شهروند الکترونیکی »معرفی سرویس
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10

Evernote نرم افزاری که از نان شب هم واجب تر است

$
0
0

فراموشی مهمترین دغدغه ی من در زندگی بوده و هست. شما که الان در حال خواندن این مطلب هستید حتما برای خودتان آدرس پست الکترونیکی (Email Address) شخصی دارید. احتمالا هر روز به اکانت فیس بوک (Facebook) تان سری می زنید و برای دوستانتان کامنت می گذارید یا مطالبشان را لایک می کنید. شاید هم از اکانت Hotmail برای لاگین کردن ویندوز ۸ که به تازگی روی کامپیوترتان نصب کرده اید استفاده کنید و ده ها و صد ها رمز و پسورد دیگر که یا مثل هم انتخاب می کنید و یا جایی یادداشت می کنید که از خاطر نرود. در هر صورت امنیت آن بسیار پایین است و همیشه راه های امن تر برای ذخیره رمز ها وجود دارد.

شاید مثل من بارها و بارها در مورد مشکلی که در زمان تغییر اندروید موبایلتان پیش آمده و یا مشکل بروزرسانی Contact های Lync و شاید هم تنظیمات IIS برای استفاده از PHP اینترنت را زیر و رو کرده اید و به زحمت راه حل مناسب را از میان صدها تاپیک در فروم های تخصصی پیدا کرده اید، اما پس از مدتی و برخورد دوباره با همان مشکل راه حلتان را فراموش کرده و دوباره روز از نو و روزی از نو.

راه حل تمام مشکلات بالا با در اختیار داشتن Evernote خیلی ساده تر از آن است که فکرش را می کنید. من با شعار معروف اورنوت با آن آشنا شدم:

remember every thing with evernote

بزرگترین چیزی که Evernote را از نظر من از دیگر نرم افزار های مشابه (Microsoft One note) جدا می کند، امکان استفاده از آن همه جا، بر روی انواع مختلف دستگاه ها و گجت ها است. شما می توانید یک نسخه از آن را بر روی ویندوز، لینوکس، مکینتاش، اوبونتو، اندروید، IOS (سیستم عامل گوشی های آیفون) و یا هر دستگاه دیگری که در اختیار دارید نصب کنید و هیچ وقت هیچ چیز را فراموش نکنید.

نرم افزار Evernote ، نرم افزار نگهداری پسورد و یا bookmark نیست. یک برنامه ی کاربردی برای نگهداری یادداشت های شما است. یک دفترچه یادداشت الکترونیکی پیشرفته با امکانات Encryption و رمزگزاری روی داده ها، ذخیره و به اشتراک گذاری آن با سایر کاربران و …

Evernote ماهانه یک فضای ۶۰ مگابایتی را در اختیار کاربر خود قرار می دهد تا از طریق آن اطلاعات دفترچه های خود را با سایر دستگاه های مرتبط با اینترنت به اشتراک بگذارد. همچنین امکان ایجاد دفترچه های آنلاین و یا آفلاین در آن وجود دارد که برای سازماندهی اطلاعات بسیار مناسب است. اگر قابلیت های برچسب گذاری، اتصال به آدرس های وب و جستجوی بسیار قوی را هم به قابلیت های این نرم افزار اضافه کنید، می بینید که چرا می گویم Evernote از نان شب هم برای یک IT Man ضروری تر است.

Evernote For all devices

با استفاده از قابلیت های Encryption و پسورد گذاری نرم افزار می توانید اطلاعات محرمانه مانند پسورد دیگر اکانت ها، پسورد دیتابیس وبلاگتان و هر چیز دیگر را در آن ذخیره کنید و برای مشاهده ی آنها پسورد های دیگری تعریف کنید. با استفاده از Evernote می توانید در هر لحظه از صفحات خود Screen shot تهیه کنید، صدا ضبط کنید و در آن ذخیره کنید، فایل های ویدئو، صوت و تصویر را به آن ضمیمه کنید و از ثبت و قابلیت Synchronicity نرم افزار استفاده کنید.

در زمان مرور صفحات وب نیز به راحتی می توانید صفحه ی وب خود را در Evernote ذخیره کرده و از این پس به طور آنلاین و آفلاین از روی تمامی سیستم های خود به آن دسترسی داشته باشید.

نرم افزار را از آدرس وب سایت Evernote و از قسمت دانلود نرم افزار برای ویندوز ، مکینتاش و یا ویندوز ۸ می توانید دریافت کنید. همچنین برای دانلود آن برای روی تلفن همراه می توانید آن را از Google Play و یا فروشگاه نرم افزار اپل در یافت کنید.

تمام کاری که باید انجام دهید ساختن اکانت در سایت Evernote و لذت بردن از یک دفترچه یادداشت آنلاین همراه است.

6 دیدگاه برای این نوشته:

  1. عباس:
    ۱۶ بهمن ۱۳۹۱ برگشتت مبارک ..
  2. شهریار:
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ متشرکم عباس جان.
  3. amirali:
    ۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ممنون
  4. kaveh:
    ۱۸ اسفند ۱۳۹۱ با سلام خدمت شما من وقتی‌ این مطلب شما را که در باره آدرس ایمیل نوشته اید‌ میخواندم گریه‌ام گرفت ، و تمام وقت در این فکر بودم که چرا زبان زیبای فارسی به این شکل و مخلوط با این کلمات: اکانت ، پسورد ، کامنت ، لایک ، لاگین کردن باید نوشته شود، اگر بخواهید بگویید که همپای این کلمات در فارسی یافت نمی‌شود حتما کم لطفی‌ کرده‌اید. با احترام ...یک ایرانی‌
  5. شهریار:
    ۲۳ اسفند ۱۳۹۱ دوست عزیزم، از این که درباره‌ی نظرتان در مورد نحوه‌ی نگارش پست ها برای بنده نوشتید بی‌نهایت سپاسگزارم. در ادامه‌ی نظرات جنابعالی توجه به چند نکته ضروری به نظر می‌رسد: ۱- بحث زبان تخصصی یکی از اجزای علم است و نمی‌توان آن را در تمام موارد بومی‌سازی (Localization) کرد. اگر شما هم مثل بنده علاقه‌مند به یادگیری کامپیوتر و نرم‌افزار‌های آن باشید، و گذرتان چند باری به کتاب‌های خود‌آموز کامپیوتر افتاده باشد، تایید می کنید که ترجمه‌ی لغت به لغت کلمات انگلیسی و کاربرد آن در متون بسیار نا‌مفهوم و باعث کاهش یادگیری می‌شود. کلماتی مانند کلمه‌ی عبور هرگز نمی‌توانند بار معنایی و کاربردی Password را داشته باشد و به دلیل استفاده‌ی ما از زبان انگلیسی در سایت‌ها و نرم‌افزار‌ها استفاده از کلمات انگلیسی در پست آموزشی منطقی تر به نظر می‌رسد. ۲- سره‌نویسی در زبان فارسی به معنای الزام خود به استفاده از کلمات فارسی به طور صرف، همیشه مورد سرزنش نویسندگان و بزرگان ادبیات فارسی بوده است. من هم به همین دلیل بارها و بارها به دوستانی که به نحوی با تهیه کنندگان وردپرس فارسی در ارتباط بودند گفتم و تاکید کردم که این نسخه‌ی به گفته‌ی دوستان فارسی بهتر است پارسی نام بگیرد. استفاده از کلمه‌ی جفنگ به جای Spam و ابزارک به جای Widget و بسیاری کلمات دیگر به این سبک به نظر شخصی بنده اصلا جالب نیست. نوشته‌ی بعدی من در مورد استفاده از استاندارد های یونیکد و کیبورد‌های استاندارد در استفاده از زبان فارسی در اینترنت است. این همان چیزی است که باعث می‌شود شما در متن بالا به جای «میخواندم» که اصلا نگارش معیار نیست بتوانید بنویسید «می‌خواندم» و نه حتی «می خواندم». از این گونه مشکلات و اشتباهات در نگارش‌ها بسیار یافت می‌شود. توصیه‌ی دوستانه‌ی بنده این است که به عنوان دلسوز زبان فارسی و یک ایرانی همین‌قدر که برای نوشتن لاگین غصه می‌خورید که به نظر من نوشته شدنش در یک وبلاگ تخصصی IT امری طبیعی و از بسیاری نظر‌ها حتی بهتر از کلمه‌ی «ورود» معنی خود را می‌رساند، به نگارش دوستان وب‌نویس و اهالی کامپیوتر و اینترنت هم دقت بفرمایید. در پایان باز هم از شما و این که نظرات خود را در مورد نوشته‌ی بنده ارسال کردید، سپاسگزارم. شهریار - یک شهروند الکترونیکی

ارسال نظر | مشاهده‌ 1 نظر دیگر


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10

Latest Images

Trending Articles